Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen tiramisu

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Niklas mat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Doppa kexen snabbt i starkt kaffe, gärna blandat med till exempel kaffelikör. Lägg ett lager kex i en skål med platt botten.
  2. Skölj apelsinen och riv skalet fint. Blanda skalen i en skål med mascarponeost och socker. Bred hälften av krämen i ett lager ovanpå kexen.
  3. Mixa yoghurt, vatten, florsocker och frusna bär i en kannmixer. Bred ett lager av bär- och yoghurtblandningen. Varva med ytterligare ett lager doppade kex och ett lager av resterande hälft mascarponekräm. Pudra med kakao och sätt in i frysen cirka 30-45 minuter. Ta ut från frysen en stund innan servering.
  4. Tips: - Fryser du in den några dagar i förväg - glöm då inte att ta ut den minst en timme före servering!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.