Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllning till vetedeg, kanel.

 
  • Serverar: 50-60 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den här fyllningen är jätte god smak av kanel och lite mandel massa.mina vänneroch barnen kan inte sluta att äta bullarna som har dennna fyllningen. ; )

Ingredienser

Instruktioner

Gör Så Här. Ta fram smöret 1 till två timmar innan du skall göra fyllningen. Vispa smör socker och riv ner mandel massa under tiden du blandar smöret och sockret ( OBS det får inte klumpa sig) Vispa till du tycker du har en fin slät kräm. Häll i kanelen och marzan pulver och salt. ringla ner vattnet långsamt och vispa tills du kar en slät och fin kräm. OBS tycker du att den är för lös häll i lite mera marzan pulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.