En av världens godaste efterrätter tycker jag. Man kan i princip göra precis som man vill med den här efterrätten men här kommer ett förslag på hur man kan göra. Jättelätt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mycket god! (fast det visste jag ju redan..) Fick tips om att lägga på chokladen direkt efter Gino kom ut ur ugnen istället för innan då den annars lätt kan bli bränd...Bra förslag då chokladen blev så där "mysigt smält" Jag köpte små enportionsformar så varje gäst fick sin egen Gino. /Marie
Jättegott! Jag har provat strö över kokos, det passar mycket bra.
Låter jätte gott. Och så enkelt, den här ska jag göra:) Tack för iden!!
Mycket god efterrätt. Tänte strö över kokos men glömde detta, på tips från annan som kommenterade. Jag använde frysta bär , gick också bra.
Det låter väldigt gott. Det måste jag testa :)
En gammal klassiker :)