Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri grönkålspaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En glutenfri paj med fyllning av grönkål och färskost. Toppad med granatäppelkärnor för färg och lite syrlighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta snabbt ihop ingredienserna till pajdegen för hand eller i matberedare. Tryck ut degen i en rund form, ca 24 cm i diameter. Nagga degen och låt stå kallt minst 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 175 grader och förgrädda pajskalet 8-10 minuter.
  3. Krama ur grönkålen och blanda med färskost, ägg och kryddor. Fördela fyllningen i pajskalet.
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter. Låt svalna.
  5. Dela granatäpplet och knacka ut kärnorna. Toppa pajen med granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.