Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri rör-ihop-kaka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Denna kaka gör jag ofta, dels för att den är väldigt enkel att göra och dels för att den är supergod! Variera gärna med andra bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en liten långpanna och strö över med kokosflingor.
  2. Smält smöret och låt det svalna. Rör samman samtliga ingredienser och häll smeten i formen. Strö över bären och spara eventuellt några till dekoration och grädda kakan i ca 25-30 minuter. Låt svalna.
  3. Pudra över florsocker och skär upp i rutor. Strö över resterande bär och servera eventuellt med en klick vispad grädde eller vaniljvisp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.