Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria frökakor

 
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabba och enkla kakor, som är knaprigt goda.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en stor kastrull. Blanda i ren havre, solroskärnor, mandelmjöl, rörsocker och vaniljsocker. Bred ut massan i en långpanna, ca 30x40 cm, med bakplåtspapper i botten och platta till. Grädda mitt i ugnen, ca 8 minuter. Smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Ringla över chokladen när bottnen svalnat. Strö över solroskärnor och tryck till dem försiktigt. Skär kakan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.