Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria kardemummabullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Ett snabbt och enkelt recept på bullar men mycket gott, smakar som vilka vanliga bullar som helst.

Ingredienser

Instruktioner

Smält fettet, häll på mjölken och låt det bir ljummet, ca 37 grader. Rör ut jästen i degspadet. Tillsätt socker, ägg coh salt. Arbeta in mixen. Konsistensen påminner om sockerkakssmet. Klicka därför ut smeten i pappersformar. Arbeta ihop fyllningen och tryck ner ca 1/2 tsk i mitten på varje bulle. Jäs övertäckta på plåt ca 45 minuter. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Grädda i 250 grader, ca 8 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johannes45 9 maj 2011

    Vilket gott och enkelt recept. Röra ihop och klicka i formar, inget kladd och arbete på bakbord. Tack för det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.