Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria matmuffins

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Perfekta att servera till mellanmål, soppa eller till en sallad. Variera gärna smaksättning i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa samman smör och socker, tillsätt äggen och mjölken. Blanda mjölsorterna och bakpulvret och vänd ner i smörblandningen. Fyll minimuffinsformarna till hälften med smeten. Skär korvarna i 3 cm stora bitar och stick ner en bit i varje muffins.
  3. Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.