Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria nöttoppar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

En klassisk småkaka som är snabb och enkel att göra - och underbart god. Servera dem i små bakformar, då blir de lite extra fina. Dessa nötiga toppar kan även de som inte tål gluten njuta av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mal hasselnötterna fint i en matberedare.
  3. Vispa äggvitorna till hårt skum.
  4. Blanda de finmalda hasselnötterna med florsockret och vänd försiktigt ner i äggvitan.
  5. Fördela smeten i små pappersformar.
  6. Garnera kakorna med hasselnötter.
  7. Grädda i mittersta delen av ugnen i 10-15 min. Låt kakorna svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.