Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria pollymuffins

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt goda muffins som dessutom är glutenfria!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret. Blanda samman den glutenfria mixen, bakpulver, vaniljsocker och kakao och rör ned dem i ägg och sockermixen. Tillsätt det smälta smöret och mjölken.
  2. Fyll formarna till ungefär 3/4 och tryck ner ungefär tre polly i varje form. (Tryck ner dem ordentligt annars finns risken att de "ploppar" upp ur muffinsen när de står i ugnen.)
  3. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 10-12 minuter.
  4. Klart, hoppas det smakar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.