Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Inte en pyttipanna som vi nordbor känner igen den, men mycket godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden till fläskfilén. Skär flén i ca 1cm skivor. Blanda och låt stå kallt i 1 dygn.
  2. Klyfta potatisen, förgrädda i ca 20 min i ugn (innan du lägger på allat annat). Fyll långpannan, klyfta rödlöken, klyfta paprikorna, skiva tomaterna ovanpå. Sätt fläskfilén ovanpå, häll marinaden över. Smula över fetaosten. Öppna ugnen, sätt in ugnen i 200 g i 30 min. Klart.
  3. Servera med såsen till (gör gärna dubbelsats).

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gabitta 30 juli 2009

    Det här är en riktig höjdare, MUMS!!!

  • __maria__84 4 september 2009

    Riktigt gott och enkelt!!

  • saragu 1 oktober 2011

    Supergott o enkelt, prefekt bjudmat :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.