Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Smakrika kakor.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, salt, bakpulver och hjorthonssalt. Hacka den syltade ingefäran och blanda ner i mjölblandningen. Värm smör och socker långsamt i en kastrull tills smöret har smält. Låt blandningen svalna lite innan den rörs ner i mjölblandningen tillsammans med sirapen. Arbeta in ägget i degen. Rulla små kakor och tryck till dem lite. Gräddas i 15 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.