Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelbullar

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till fyllningen. Balnda jäsblandningen med mjöl, socker, salt och karemumma. Finfördela smöret i mjölblandingen och tillsätt mjölken. Arbeta degen väl, dela den i tvådelar och kavla ut till ca 40 x 20 cm. Bred på fylllningen och rulla ihop degen på längden. Skär degen i tjocka skivor och låt bullarna jäsa i 15 minuter på plåt. Grädda i 225 grader 8-10 minuter.
  2. Garnera med pärlsocker eller annat strössel.
  3. Tips! Garnera gärna med mandelspån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.