Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med soltorkade tomater och svarta oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jag älskar att laga mat

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg de soltorkade tomaterna i vatten ca 20 min. Hetta upp olja i en stekpanna med lock. Krydda kycklingfileerna med salt och peppar och bryn dem fint. Häll på vatten , grädde och kycklingfond. Tillsätt de strimlade tomaterna, rosmarin och sambal oelek och låt puttra på svag värme under lock ca 15 minuter. Rör i skivade oliver och basilika. Servera med kokt ris och en grönsallad till 3,5 points

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • viralottan 9 mars 2009

    Hej! Det här låter gott. Men jag undrar hur mycket vatten det ska vara? Har hittad jättemånga recept som ser smaskiga ut bland dina recept. Tack så mycket Viralottan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.