Laga i folie- utan extra fett. Det är ett sätt att tänka hjärtvänligt i tillagningen och ett sätt att spara på disk.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn dem runt om i olja, ta upp och lägg dem på 4 bitar folie.
- Putsa och dela svampen i bitar och skala och halvera lökarna. Skala och strimla vitlöksklyftorna.
- Fräs svamp, lök och vitlök i olja i pannan tills svampen är lätt brynt. Häll på vitt vin och blanda i örtkryddor. Koka upp, krydda med salt och peppar och blanda i halverade körsbärstomater. Sjud 2-3 minuter.
- Fördela lök- och svampblandningen över kycklingfiléerna och slut till paketen väl.
Lägg dem på en het plåt mitt i ugnen och stek ca 25 minuter.
- Servera kycklingpaketen med ris, pasta eller potatis.
Publicerat den
14 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar