Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läfsor glutenfria

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Norskt tunnbröd som man även kan tillaga i stekpannan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en assistent och kör tills degen inte är kladdig. Låt degen vila 5-10 minuter.
  2. Knåda och kavla ut degen tunt på mjölat bakbord till runda kakor. Använd vanlig kavel och kruskavel.
  3. Grädda på båda sidor i stekpanna tills de fått fin färg.
  4. Om man steker kort tid (ca 10-15 sek) på båda sidorna med hög temperatur på stekpannan får man ett mjukt tunnbröd. Om man steker lång tid (1 min) på båda sidorna med medelhög temperatur på stekpannan får man ett hårt tunnbröd.
  5. Låt kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.