Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lottas glutenfria mördegstårta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna tårta brukar jag göra glutenfri, men det går att använda vanligt mjöl också. En fantastiskt god tårta som är enkel att göra, kan det bli bättre??? Du kan med fördel lägga samman tårtan 1-2 dagar innan den ska serveras.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker och ägg en stund. Tillsätt mix blandat med bakpulver. Bred ut smeten på bakplåtspapper till 3 st bottnar. Grädda i 200 grader i ca 10 min. Låt svalna. Bred sylt på ena botten, vaniljkräm på nästa, grädde och bär överst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.