Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk äppelkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett enkelt recept jag ofta gör när det är äppeltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser.
  2. Finfördela fettet däri. Tillsätt mjölken. Arbeta ihop smeten och häll i smörad och bröad form.
  3. Stick i skalade äppelklyftor strö på kanel och socker.
  4. Grädda kakan 175°C ugn 45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.