Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nordenfeldskaka - glutenfri - äggfri - mjölkfri

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En kaka som många kan äta. Bjöd på den på syjuntan och reaktionen var den vad god! Har aldrig förstått varför allergimat inte skulle vara god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra igredienserna i en bunke.
  2. Arbeta in smöret/margarinet mjölkfritt
  3. Rör i havremjölken
  4. Häll smeten i en smord brödad RUND (1 1/2 liter) sockerkaksform. Gärna med kanter som kan tas bort separat. Detta för att glutenfria bakverk är svårare att få loss.
  5. Grädda kakan på galler i nedre delen av ugnen i 200 grader i 30 min.
  6. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.