Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fettsnål proteinbomb

Ingredienser

Instruktioner

  1. Starta med att koka råris, tar lång tid, samtidigt som mungobönorna kokas, strunta i blöttläggningen, koka direkt, tar cirka 20 min. Känn av rätt koncistens. Hacka kyckling i småbitar fräs på, lägg till lök, mungobönor och krydda efter behag. I med creme fraichen, ostronsås och tärningen. Låt puttra runt 15 min i creme fraiche sås. Smakar mustigt och är riktigt nyttigt. viktigt att mungobönorna inte kokas för mycket så att de behåller koncistens. För färg anv soya.
  2. Mungobönor finns i torrvara och 23 % protein, 40 % kolhydrater, 1.2 % fett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.