Instruktioner
1. Krydda karréskivorna med krossad vitpeppar och senap. Bottna en form med den hackade löken och lägg i köttskivorna. Fyll på med öl så att det täcker väl. Täck formen med plastfolie och ställ köttet i kylen att marinera ca 24 timmar.
2. POTATISRÖSTI: Skala och riv potatisen grovt. Blanda potatisen med lök, ägg, salt ochkummin. I anslutning till serveringen steks 4 potatis kakor på ej för hög värme 4-5 min. på varje sida i smör i en stor stekpanna. Vänd potatis kakorna försiktigt och håll dem varma på en plåt i 175 grader ugn.
3.AROMFRÄS; Skär alla ingridienser i tunna skivor och strimlor. Hetta upp en stekpanna, bryun smöret och fräs det hela under omrörning 3-5 min. Peppra.
4. Låt skivorna rinna av och torka dem. Håll fräset varmt på en tallrik på spiskanten.- Hetta upp pannan på nytt och låt ca 2 msk smör bli lätt brynt. Stek karréskivorna 4-6 min på varje sida. Salta köttet under stekning. Lägg upp köttet på potatyisröstin på heta tallrikar. För dela aromfräset över köttet och servera. Se till att extra senap finns på bordet.