Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölmarinerad fläskkarré med sötpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskkarrén lyfter till höjderna med denna goda marinad. Sötpotatisen får verkligen fram sin goda smak när den rostas. Tillsätt gärna rosmarin och vitlök till potatisen när den rostas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke. lägg ner köttskivorna och vänd runt ordentligt så att alla ytor är täckta av marinaden. Låt stå i rumstemperatur ca 1 timme eller över natten i kylen.
  2. Skrubba rent sötpotatisen och skär dem i stora klyftor. Fördela på en ugnsplåt och pensla med olja. Salta och rosta mitt i ugnen ca 20 minuter.
  3. Mixa fetaost och yoghurt till en sås. Späd med vatten för lite mer rinnande konsistens.
  4. Grilla köttet tills det är genomstekt och ytan är lätt karamelliserad. Skär zucchinin i tjocka skivor och grilla tills de är mjuka.
  5. Servera köttet med sötpotatis, zucchini och fetaostsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.