Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går att förvara i kylskåp minst i en vecka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv kärna ur och skölj paprikorna.Strimla dem t ex med skärskiva i matberedare eller med kniv. Skala och grovhacka löken.
  2. Koka upp lagen.Lägg i paprika och lök och koka 3 minuter efter uppkok. Ös salladen i rena varma glasburkar,sätt genast på lock. Förvaras svalt. Färdig att äta efter 1 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.