Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piroger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Jättegoda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula samman keso, mjöl och margarin. Låt vila i kyla i ca 2 timmar. Bryn köttfärs och lök, tillsätt kryddor och salt, blanda i creme fraiche, soya och ketchup. Låt puttra en stund under omrörning. Låt svalna!
  2. Dela degen i 8 delar. Kavla ut till, ca 1 assiett stor, cirkel. Lägg på en dryg matsked köttfärs. Vik ihop och pensla med ägg.
  3. Ibland har jag istället för creme fraiche naturell använt mexican/chili. Då kan man utesluta ketchupen.
  4. Grädda i ugnen på 225 grader ca 20-25 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.