Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzadeg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Går lika bra till piroger

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke, häll i det fingervarma vattnet och rör om tills jästen har löst sig. Rör i oljan och saltet, samt större delen av mjölet. Arbeta till en smidig deg. Strö över ett tunt lager mjöl, och låt jäsa ca 40 minuter under bakduk.
  2. Stjälp upp degen på mjölat bakbord. Dela den i fyra delar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.