Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatis

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Goda och festliga potatishalvor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär råskalade potatisar mitt itu på längden. Koka upp vatten med lite salt. Lägg i potatishalvorna och låt dem koka i 1 minut. Häll av vattnet och låt potatisen kallna.
  2. Drag med en gaffel över potatisarnas skurna sidor, så att de blir räfflade.
  3. Häll 2 msk olja i en ugnssäker form eller en liten långpanna och lägg i potatishalvorna bredvid varandra med den räfflade sidan upp. Salta lätt. Sätt in potatisen i 200-225 grader. Beräkna att dom blir färdiga efter ca 45 minuter.
  4. Mycket goda !!!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.