Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotmos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Husmanskost

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär rotsakerna i mindre bitar. Koka kålrot och morötter tillsammans med salt, peppar och lagerblad i 30 min. Lägg i potatisen och låt koka ytterligare 15 min. Häll vattnet ur kastrullen och mosa rotsakerna. Servera gärna till kokt fläskkorv eller rimmat fläsklägg och senap.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anki09 19 februari 2009

    Rotmos är jättegott men jag har alltid i lite ingefära i moset. Man får smaka sig fram. anki

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.