Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapssillsallad på tunnbröd med forellrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt förrätt till påsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Senapsillsallad: Tärna potatisen och skär sillen i små bitar. Skala och skär äpplet i små tärningar. Tvätta och skär purjolöken i tunna skivor och hacka ägget grovt. Blanda allt tillsammans med crème fraiche.
  2. Tillbehör: Servera sillsalladen på hårt tunnbröd eller knäckebröd. Toppa med forellrom och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.