- Serverar: 25 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Vad är bättre än ett snabblagat tunnbröd som serveras rykande varmt från plattan med lite smör!?
Instruktioner
- Blanda allt i en bunke.
Lägg upp en hög med mjöl.
Ta en stor matsked deg o forma lite rund.
Lägg i mjölet- kavla o vrid 45 grader vid varje kavling.
Nagga med gaffel eller använd kruskavel.
- Värm stekplåt eller plattan, värme 4 av 6.
- Vänd av det överflödiga mjölet eller använd pensel.
Grädda i torr panna eller på plattan tills små bubblor syns på brödet ca 45 sek och vänd.
- Lägg första brödet på bakduk o en tallrik. Vänd över resten av duken över brödet.
Låt bröden ligga på varandra för att hålla värmen under bakduken.
- Serveras varma med smör och ev ost och rulla ihop!
Njut!
Publicerat den
29 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergoda! Gick också utmärkt att frysa och sen tina och värma i micron!