Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbröd

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Man kan dela på satsen om man vill ha till 6 personer

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp alla torra ingredienser och blanda dem i en skål. Häll i sirap och mjölk och arbeta ihop allt till en deg. Forma den till en tjock rulle. Dela rullen i 12 bitar och forma dem till runda bullar. Kavla ut bullarna till runda kakor, helst med kruskavel, annars med vanlig kavel och nagga dem tätt med en gaffel. Värm en stekpanna eller pannkakslagg. Smörj den med lite margarin. Grädda en kaka i taget på medelstark värme i 3-4 minuter. Vänd den efter halva tiden. Äts helst nygräddad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.