Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbröd

 
Skriv ut

Baka ditt eget tunnbröd i stekpannan. Kanongott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 24 tunnbröd
  2. Smält smöret och blanda de med övriga ingredienser. Låt jäsa i 45 minuter. Ta upp och knåda degen och dela den i 4 delar. Dela varje del i 4-6 bitar. Forma till bullar som kavlas platta och mjölas lite. Lägg i en torr stekpanna och stek på medelvärme i ca 2 minuter på varje sida. Jättebra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.