Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk makaronilåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna rätt är jättegod! Jag brukar göra den med pastaspiraler eftersom min man har en aversion till makaroni. Servera gärna med ketchup. Det låter äckligt men blir supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka makaroner knappt klara och låt dem rinna av. Under tiden skala rotfrukter och riv dem grovt. Skölja och skiva purjolök.
  2. Fräs rotfrukter, purjolök och spenat lätt i olja. Rör ihop makaroner och grönsaksblandning i en smord ugnssäker form.
  3. Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar. Häll över pasta- och grönsaksblandningen. Grädda i mitten av ugnen i 30-40 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mammamat2 21 januari 2011

    Jättegott! Resten av familjen åt också med god aptit. De märkte nog inte ens att den var vegetarisk ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.