Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad fisk med massor av vitlök. Mina barns favoritfisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnssäker form. Skiva purjolöken.
  2. Häll upp crème fraichen i en skål och pressa ner vitlöken med en vitlökspress. Smula ner buljongtärningen, häll i purjolöken, vitpepparn och ev saltet. Häll blandningen över fisken.
  3. Ställ in formen i mitten av ugnen i 20-25 minuter. Servera potatis, mos eller ris till och en härlig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.