Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria kesellascones

 
Skriv ut

Här är fettet utbytt mot kesella, vilket ger en saftig brödkaka som visserligen blir mer kompakt men nyttigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Blanda mjölmixer, bakpulver och salt i en skål. Tillsätt kesella och vatten. Rör snabbt ihop till en deg. Lägg degen på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Platta ut den kladdiga degen med mjölad hand eller sked till en rund kaka. Skåra kakan korsvis med en mjölad kniv.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.