Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonrulltårta - glutenfri

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rulltårta blir saftig. Utmärkt att skiva upp och frysa in i skivor, ta bara fram så många skivor som behövs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda alla övriga torra ingredienser i en skål. Sikta ner detta i äggsmeten och rör ordentligt.
  3. Bred ut smeten i en långpanna (30x40 cm) med bakplåtspapper. Fördela så jämnt det går.
  4. Grädda i ca 5-8 minuter, passa på slutet. Sockra kakan när du tagit ut den från ugnen och stjälp sedan upp den sockrade kakan på en ren kökshandduk. Låt vila en stund och dra sedan försiktigt av pappret.
  5. Bred sylt på kakan och rulla ihop den med hjälp av hadduken. Låt vila en stund innan du skär upp den.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vetebullen 28 september 2014

    Superbra och enkelt recept. Satte 2 dl potatismjöl, hade inget pofiber hemma och det gick jättebra. Gräddade i 10 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.