Denna rulltårta blir saftig. Utmärkt att skiva upp och frysa in i skivor, ta bara fram så många skivor som behövs.
Instruktioner
- Värm ugnen till 225 grader.
- Vispa ägg och socker poröst.
Blanda alla övriga torra ingredienser i en skål.
Sikta ner detta i äggsmeten och rör ordentligt.
- Bred ut smeten i en långpanna (30x40 cm) med bakplåtspapper. Fördela så jämnt det går.
- Grädda i ca 5-8 minuter, passa på slutet. Sockra kakan när du tagit ut den från ugnen och stjälp sedan upp den sockrade kakan på en ren kökshandduk. Låt vila en stund och dra sedan försiktigt av pappret.
- Bred sylt på kakan och rulla ihop den med hjälp av hadduken. Låt vila en stund innan du skär upp den.
Publicerat den
30 december 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Superbra och enkelt recept. Satte 2 dl potatismjöl, hade inget pofiber hemma och det gick jättebra. Gräddade i 10 min.