Putsa köttet och skär i munsbitar. Blanda med sojan. Låt marinera i minst 20 min upp till en timme. Rör om ordentligt i burken med kokosmjölk. Hetta upp två tredjedelar av kokosgrädden med ingefära, citrongräs, curry, vitlök och hälften av fisksåsen.
Rör ner en tredjedel av köttet i taget och låt koka upp mellan. Slå på en skvätt vatten om det behövs för att täcka. Blanda även i strimlad paprika. Låt puttra under lock i ungefär 10 minuter tills köttet är mört.
Blanda ner resten av fisksåsen, limeblad, socker och pressad lime. Blanda i haricort verts. Tillsätt den sista kokosgrädden. Rör ner koriandern. Koka upp. Red ev. med maizena redning.
Gjorde denna härom dagen och den blev verkligen fantastiskt god! Bytte dock ut grönsakerna och hade ingen limesaft. En sak jag reagerade på i receptet var att det står limeskal under ingredienser och limeblad i beskrivningen. Jag hade limeblad.
Gjorde denna härom dagen och den blev verkligen fantastiskt god! Bytte dock ut grönsakerna och hade ingen limesaft. En sak jag reagerade på i receptet var att det står limeskal under ingredienser och limeblad i beskrivningen. Jag hade limeblad.