Instruktioner
1.Sätt ugnen på 175 grader. Krydda filéerna med salt och peppar. Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna och bryn filéerna runtom tills de fått färg. Efterstek dem i mitten av ugnen till en innertemperatur av 68 grader ca 15 minuter.
2. Skala och halvera scharlottenlökarna. stek dem i rsten av oljan samt smör på medelgod värme ca 3 minuter tills löken är gyllenfärgad.
3. Blanda ner bacon, champinjoner och vitlök och öka samtidigt värmen. Stek ytterligare 2 minuter tills baconbitarna blivit krispiga och champinjonerna mjuka.
4. Pudra över mjöl, rör och tillsätt marsalavin, vatten, kycklingfond och senap. Låt koka under omrörning ca 3 minuter
5. Rör ner smör och lägg i de stekta kycklingfilerna. Låt alltsammans bli varmt. Smaka eventuellt av med salt och peppar, servera med pressad potatis och garnera med färsk timjan.