Denna pizzabotten är god och snabb att göra. Den blir inte så hård som jästbottnar kan bli, utan mera panpizzamjuk. Byt ut lite av vetemjölet mot grahamsmjöl så får du en nyttigare pizza.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Provade denna med 4st barn 4-8år och pålägget var väldigt varierat! ;-) Var väldigt snabb och enkel att göra! Men barnens komentar var att degen inte smakade nåt! Dom föreslog salt i. Jag kan bara hålla med. Men det var bra i övrigt men det blir nog minst lite salt i nästa gång!
Brukar med göra pizzadeg med bakpulver (går ju så snabbt !) Jag brukar byta ut margarinet mot olja och mjölken mot vatten, blir minst lika gott :)
Supergott, pizzorna överröstes med komplimanger från gästerna! Fast den var något svår att kavla ut men det kan ju förstås berott på att jag fick använda ett glas som kavel... Tack för ett bra recept, det ska användas fler gånger!
Jättegod! Jag använde glutenfritt mjöl (Finax mjölmix) + en matsked fiberhusk i stället. Den här receptet med bakpulver blev en succé här hemma! Degen blev rätt kladdig (som glutenfritt ofta blir), men med lite olja på kaveln så löste det sig snabbt, utan att jag behövde tillsätta mer mjöl. Det här receptet kommer användas fler gånger!