Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Artiklar

Kantareller

Det gyllene guldet i skogen... Denna underbara svamp, det vattnas i mu...

Matklubben Blogg 2007-09-02

Visst är det alltid trevligt med en helg i London! Så även denna som g...

Matklubben Blogg 2007-07-31

Hej igen Matklubbare! Undertecknad är tillbaks efter ett par års fr...

Att skriva recept

Alla är mycket välkomna att dela med sig av sina egna recept till Matk...

Musslor

Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

Kräftdax!

Äntligen är det dags för kräftor! Även om man nu för tiden kan köpa kr...

Dagens ört - dill

Det är mest här i Norden man använder dill. Den kan bli uppemot 60 cm...

Lär dig laga god fisk

Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

Gott med vegetarisk mat!

Jag anser att vegetarisk mat självklart skall vara så smakrik och g...

Steksås

Många vet inte heller hur man gör en steksås. Den skall ju smaka av kö...

Tips!

Lite tips som förenklar vardagen behövs alltid. - Löklukt på träskärbr...

Kuckeliku!

När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...

Påskmaten

Så är påsken här igen. Visserligen är den ganska sen i år, men så hinn...

Smoothie

En smoothie är en amerikansk energidryck som säljs på många coffee sho...

Erbjudande från Bättre mat

Ny mattidning! Gillar du att laga mat? Ska det vara behändigt och gå s...

Årets kock

Kocken Peter J Skogström från Bunkeflostrand i Skåne blev Årets Kock 2...

Husman

Visst är det härligt med riktigt svensk husmanskost? Det blir man a...

Vitlök- älskad eller hatad?

Det känns för mig som om tiden är förbi då man ursäktade sig för att m...

Potatisrätter

Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...

Indonesisk matlagning

Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...

Lättare varianter!

Tänk om det vore så att man kunde äta en god potatisgratäng som dessut...

Kinesisk matlagning!

De fyra viktigaste inslagen i det kinesiska köket är färg, arom, ämnen...

Indien!

I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....

Trettondagshelgen

Adventsstjärnan, som vi hänger upp i ett fönster skall lysa mellan för...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.