Sök Recept

Brownie med kokosägg

<< Tillbaka
Vem som helst blir salig på Brownies...
Betyg (1 röst)

Ingredienser

200 g Odense Kokosmassa

Chokladtryffel:
150 g Odense Mörk choklad 55%
175 g grädde
40 g honung

Browniesmet:
140 g Odense Mörk choklad 55%
150 g smör
240 g socker
2 st ägg
150 g vetemjöl
1 liten nypa salt
1 påse á 100 g Paulúns nötblandning


Gör så här

Rulla ut kokosmassan i en rulle och skär upp i ca 10-12 g bitar. Rulla små ägg och ställ åt sidan.

Chokladtryffel:
Koka upp grädde och honung och slå det över chokladen. Mixa slät. Lägg plast på tryffeln och ställ svalt.

Browniesmet:
Koka upp smöret och slå det över chokladen. Rör om tills det smält. Tillsätt övriga ingredienser i nämnd ordning.

Fyll upp browniesmeten i en smörad springform och baka i ca 10 minuter i 200 °C. Tag ut och låt kallna.

När tryffeln och brownien kallnat, stöppla på tryffeln, sikta kakao på toppen och garnera med kokosäggen.