Sök Recept

Pasta med ädelost, cashewnötter och lax

<< Tillbaka
Idag när jag var och handlade bjöd min Ica-butik på ett litet smakprov på denna pastarätt med lax. Pröva receptet, det var jättegott.
Betyg (7 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 portioner fiberpasta
4 portionsbitar Ica laxfilé
140 g ädelost
70 g färsk spenat
3 msk olivolja
2 dl lätt crème fraiche
Salt
Svartpeppar
1 dl cashewnötter


Gör så här

Skär laxen i lite större kuber, stek laxen och salta och peppra. Håll laxen varm.

Skär osten i små tärningar. Skölj spenaten och låt den rinna av i ett durkslag.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Häll av pastan och skölj den. Häll tillbaka pastan i kastrullen och värm den i olivoljan. Vänd ner crème fraiche, ost och spenat och smaksätt med salt och peppar.

Servera pastan med laxkuberna och strö över cashewnötter.